China, de eerste blog

Het is zover, we gaan weer naar China, nu met z’n tweetjes. November, december 2017, januari 2018 is Hui alleen geweest daar zij deel mocht nemen aan een cursus, dus gelijk gecombineerd met bezoek aan familie. Jingyu was geslaagd voor de HAVO en heeft van ons een reis naar opa en oma gekregen (goed gedaan joggie 🙂 ). Maar nu is het mijn beurt. En ik mag niet alleen 😦 dus Hui wil mee. Gaan we lekker lang, we hoeven nu geen rekening met Jingyu te houden, lekker zes en een halve week. Kijken of we wat leuke dingen met vader en moeder kunnen doen.

Natuurlijk gaan we ergens heen, de keuze is sowieso op Harbin gevallen, het IJssculptuur festival. En ja ik ga op treintjes jacht in China, dus een lijst gemaakt van het Railway Museum en enkele modelbouw winkels in Beijing.

Ik hoop met dit reisverslag iedereen op de hoogte te kunnen houden en of deze uit China benaderbaar is weet ik niet, de tijd zal het leren.

Beijing-city

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s