VPN actief

Het komt steeds dichterbij. Tijd om er voor te zorgen dat ik mijn verhalen op de website kan zetten. Dus een vpn aangeschaft en was zelfs nog in de aanbieding. Drie maanden extra voor het zelfde bedrag. Deze tekst zet ik er nu op via de vpn en is bloed snel.

Ik ben blij en jullie straks ook met onze verhalen en foto’s.

2 gedachten over “VPN actief

  1. Albert,

    Ik was je helaas misgelopen tijdens mijn laatste dag op werk bij RWS, maar ik ga je blog over je rondreis in China zeker in de gaten houden, het ga je goed, en wellicht tot ziens!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s