Lopen tot je een ons weegt

Vanmorgen met een nieuwe trein van Bagou (noordwest Beijing) waar wij verblijven naar het zomerpaleis. Dit is maar één halte. De westingang genomen en een lekker stuk gelopen naar de noodingang. Dit deel had ik nog niet bezocht maar nu dus de helft van het zomerpaleis gehad. Heb nog de tijd en komen hier nog best regelmatig. Vanaf het zomerpaleis met de metro naar de wijk waar Hui heeft gewerkt.

Hier aangekomen de vreetschuur in. Ik noem het maar zo maar is een overdekte markt met alleen maar eettentjes. Shibou street oftewel eetstraat. Nou eten kun je daar. Van complete restaurantjes tot de kleinste snack tent. Lekker snoepen. Maar het lekkerste vond ik toch wel de inktvis. Supper zacht en heerlijk van smaak.

Na nog wat drinken weer richting huis, nu wel in eenkeer de goede richting. Nu lekker rusten, morgen lange reis met de HSL die hier wel werkt 😂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s