Lunch

Dat het meer over eten gaat zullen jullie al ontdekt hebben. De echte activiteiten start morgen als we naar Harbin gaan. In de planning staat ook dat we wat eerder terug naar Beijing gaan. We willen daar iets meer gaan bezoeken en doen.

Lunch, tja weer lekker bbq maar dan op zijn Koreaans. Hui en ik hebben als drank mio gekozen. Dit is ook een soort rijstwijn maar dan anders. Kun je niet in elke winkel kopen en hoofdzakelijk thuis gemaakt. Maar is zo lekker en drinkt zo gemakkelijk weg dat je er stomdronken van kunt worden. Maar Hui en ik hebben het potje opgedronken.

De bbq is altijd met veel vlees en knoflook. Dit keer ook met een klein pannetje hotpot. Aan het eind stokjes tellen wie heeft gewonnen. Dit keer gelijke stand, Hui en ik beiden 13 stokjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s