Ondergrondse markt

Pa en ma moesten hun 65+ kaart verlengen bij het trein station na afloop afgesproken in een restaurant. Hier wilden we gezamenlijk eten en daarna moeders Hui en ik de markt in.

Het eten was zo voortreffelijk dat Hui en ik zobdag hier weer heen gaan. Omdat pa en ma wat later kwamen zijn we vast begonnen met de Mio. Het heerlijkste rijstwijn dat er bestaat. Daarna vechten welk gerechten. Hier is het normaal om meer te bestellen dan dat je op kunt, maar daar is de doggybag weer voor uitgevonden.

Na het eten pa naar huis en wij de ondergrondse markt in. Tot op heden heb ik hier altijd kleren kunnen kopen die de grote dure kledingwinkel niet in mijn maten hebben. Vandaag gingen we voor een jas. In de grote winkels bovengronds nooit mijn maat kunnen vinden en hier? Ik heb zelfs nu twee voor de prijs van één en zelfs met eende dons. Dunner als welke ik had want die is een beetje heel erg warm. Dus voor kleren gewoon altijd hierheen gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s