De broer van vader

Vanmorgen kwam één van de vier broers van vader langs. Hij is invalide maar met zijn krukken gaat hij gewoon op stap waar hij naartoe wil. Hij krijgt een uitkering en is voldoende om van te leven. Vroeger had hij een klein naaiatelier maar mocht niet meer anders zou zijn uitkering stoppen. In het verleden zijn wij vaak bij hem langs geweest. Voordat hij moest stoppen met zijn winkeltje hadden we besloten om de eerstvolgende keer dat we zouden gaan veel gereedschap voor hem zouden meenemen. Maar dat hoefde dus niet meer.

Met z’n allen zijn we tussen de middag wezen eten. Dit was dus voor mij gubarou #3. Tempo zit er goed in 😂. Na het eten wilde oom nog even naar de markt, pa en ma naar huis en wij een wandelingetje. Op de terugweg naar huis nog even wat gekocht waar onder fruit en groenten. In het restaurant hadden we zitten eten voor net 15 euro met 5 personen. Groenten en fruit met een flesje vis saus net iets meer dan 10 euro. Uit eten is goedkoper dan thuis zelf eten maken. En dan hebben we het gas ed nog niet eens meegerekend.

Gisteravond waren we begonnen een film te kijken maar duurde even dus maar halverwege gestopt omdat pa en ma al lagen te slapen. Straks gaan we hem verder afkijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s