Eten en oom verwennen

Vanmorgen oom naar de bus gebracht. Hij wilde lopen en vond geld voor de taxi zonde maar met zijn krukken is dat toch een heel eind. Dus de taxi, nog geen euro, naar de busplatform, kaartje voor hem kopen en in de bus gezet. Even gedag zeggen en uitzwaaien. Vervolgens zijn we gelopen naar de nieuwe overdekte markt. Mooi, groot en goedkoop. Hier heeft Hui nog wat kleren gekocht en hebben we noten gehaald.

Na de markt maar een tentje in gedoken waar ze koffie hadden en wel van diverse bonen en landen. Ik ben voor het Italiaanse espresso gegaan en Hui voor warme sojamelk. Koffie was perfect en de sfeer ook want ze draaide hier country muziek. Natuurlijk kwam Alen Jackson ook in het afspeellijst voor, dus had het er wel naar mijn zin. Bij het afrekenen zagen we veel dranken uit het westen, wel duur maar je kan het daar wel kopen.

Doorwandelen voor de lunch bij onze favoriete restaurant. De menu kaart is niet groot maar alles is lekker wat we tot nu toe hebben gegeten. Ons doel? Alles op de kaart eten 😛.

Hierna richting huis maar onderweg nog wat sausjes gehaald. Verderlopen kwamen we een winkel met hulpmiddelen tegen. We hadden gezien dat de krukken van oom er slecht aan toe waren. Ze zijn van hout en al diverse keren gerepareerd met spijkers, schroeven en ijzerdraad. Hier hebben we voor hem nieuwe aluminium krukken gekocht met een aantal paar reserve doppen erbij. Ook is het instellen voor hem een stuk eenvoudiger en zijn zeker een stuk lichter dan die oude houten. Vaders gaat volgende week die kant uit en neemt ze dan voor hem mee. Hoop dat hij hiermee nog vele kilometers kan lopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s