De supermarkt

Vandaag weer niets spannends. Komend weekend gaat heel China zich weer verplaatsen. Iedereen weer naar zijn eigen stekkie want het werk roept hen weer. Dus weer even geen treinkaartje of vliegticket te krijgen. Gelukkig maar want dan zijn de leuke en lekkere winkeltjes weer open.

Vandaag weer de Siberische kou getrotseerd en gewandeld naar de supermarkt. Maar voordat we daar naar binnen gingen eerste geluncht. Hui heeft wat last van haar maag dus nam noodles. Ik niet dus ging los op het varkensvlees en rijst. Super lekker en met groenten want dat is thuis nogal een dingetje.

Na het eten de supermarkt in. In deze ben ik in het verleden best wel vaak geweest en voor ik het in de gaten had wist ik alles zo weer te vinden. Nu moet je denken kwa grote in oppervlakte van de makro in Wateringen maar dan zoveel te krijgen dat de loop gangen net breed genoeg zijn om met een karretje te passeren. En de karretjes hier zijn kleiner dan in Nederland. En geloof mij of niet maar alles is hier super vers. Zelfs de vis, die zwemt nog en je kiest er één of meer uit en of zij maken hem dood of je doet het thuis zelf. Alleen vis van ver en uit het buitenland staan op ijs.

Nadat we onze inkopen gedaan hadden, natuurlijk weer veel snoep en lekkere dingetjes door de Siberische kou naar huis. Hmm lekker snoepen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s