Pindakaas

Het Siberische weer houdt hier aan, -14 met een gevoelstemperatuur van -24. Als de wind nu maar ging liggen.

Niet iedereen weet het maar ik heb een verslaving. En dat is pindakaas. Zeker één keer per week moet ik een boterham met pindakaas. Dat is hier een stuk moeilijker maar niet onmogelijk. Pindakaas is volop te verkrijgen en de beste hier is skippy. Brood is een ander verhaal. Het meeste brood is hier zoet en doet meer aan cake denken dan aan brood. Gisteren in de supermarkt kwamen we diverse soorten brood tegen waarvan we van enkele al weten hoe ze smaken. Maar we zagen er ook eentje die we nog niet kenden, zwart brood. Zwart niet omdat het bakken fout is gegaan maar vanwege het meelsoort. Toch de gok genomen en mee naar huis. Vanmorgen dus brood met pindakaas als ontbijt. Verdomd, het brood smaakt ook nog naar brood en met de pindakaas voldoet het aan mijn verslaving. Helemaal blij dus 😂.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s