Plofkip

Hoera de Siberische kou is over. Temperaturen liggen nu rond de -8, wel te hoog, maar de wind is gaan liggen. Ook het zonnetje laat zich meer zien en staat recht de kamer in. Met de zon en de temperatuur niet regelbaar loopt de temperatuur binnen met raam open snel op tot boven de 28 graden.

Om de warmte binnen te ontvluchten maar gaan wandelen. Beetje klimmen de heuvel op naar een gebied dat in 2015 nog een bouwput was. Nu staan er prachtige flats met nog veel lege winkeltjes. Maar een enkeling is al open en een aantal zijn nog aan het inrichten.

Op de terugweg kwamen we een stads kippen farm tegen. Wij noemden ze de plofkip omdat ze lekker gevoed zijn. Maar de kippen en ook de ganzen lopen lekker vrij en magen pas geslacht worden na 150 dagen. Dus hebben ze een best leventje voordat ze op je bord liggen.

Ook nog even het marktje op en neer gewandeld. Natuurlijk wat te snoepen meegenomen en vaders vind de cherry tomaatjes lekker dus ook maar meegenomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s