Valentijn

Vandaag is het Valentijn, ook dat word hier gevierd. Bloemen geven is hier een kostbare geschiedenis dus trakteren ze elkaar hier op een etentje. Zo ook bij ons, moeders gaat ons trakteren. Bloemen in China zijn echt kostbaar, zeker de bloemen uit Holland. Ik heb in 2008 voor Hui haar verjaardag bloemen laten bezorgen via de Nederlandse bloemenhandel. Deze heb ik op haar werk laten bezorgen. Succes verzekerd want al het personeel was stinkend jaloers.

Inmiddels heb ik het eerste gedeelte van het fotoalbum van Harbin geüpload. Dit zijn de foto’s van de telefoon. Foto’s van de camera moeten via de computer,en die hebben we hier niet bij ons. Dus die komen later.

https://photos.app.goo.gl/tmQkvjcJowRZEG6v5

Nog 10 dagen dan vertrekken we naar Beijing. Net even gekeken wat de temperatuur daar doet, want in maart kan het daar al aardig warm zijn. Zo tegen de tijd dat wij daar aankomen zullen de dag temperatuur al zijn opgelopen tot rond de 15 graden. Hmm, en ik heb geen dunne jas bij me dus dat word zonder jas lopen 😂.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s