Einde springfestival

Morgen 19 februari is het einde van het springfestival. Een dag van lekker eten en snoepen. Vandaag heeft Hui gekookt en hebben we wat lekkere cakejes gehaald. Maar niet alleen gebak, ook een hoes voor haar tablet en voor Jingyu moesten we nog wat kopen. Dus in de stad ook wat eten. Een restaurant waar ze maar drie soorten soep hebben met rijst. Aanbevolen door ons nichtje Dongbin. Jammer maar dit vonden we dus niet lekker. De eerste keer dat we hier zijn en iets niet lekker vinden.

Morgen is ook de dag dat de koffers ingepakt moeten worden. Dus denk niet dat we dan nog weg gaan. Maar als we gaan ga ik zonder jas. De temperatuur loopt nu hard op en in de dunste winterjas zweet ik me al kapot. Dus wat mij betreft blijft de jas nu thuis. In Beijing zeker want daar gaat het nog harder omhoog en aangezien ik alleen maar winterjas bij me hebt gaat dat nog wat worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s