Botanische tuin

Vanmorgen vertrokken naar het winkelcentrum. Draakje en Happy gaan maandag pas naar school en gaan we met z’n tweetjes verder de musea af. Happy moet ook al heeft ze schoolvrij toch elke dag hard trainen. Tja als je danseres wilt worden moet je een hoop opgeven. Volgende schooljaar gaat ze naar de middelbare dansacademie. En dan nog intern ook. Dus vandaag met draakje naar de botanische tuin.

Natuurlijk met de combo trein/metro. Vier weken geleden was het station half af, nu klaar. Gaat echt hard hier. Deze lijn loop van Bagou naar Fragrant Hills langs het zomerpaleis, waar we vorige keer waren, en botanische tuin. Drie toeristische trekpleisters op een rij.

De tuin is groter dan dat we tijd hadden, maar ach voor een paar euro komen we hier nog wel even terug. Trouwens, de rit met de trein/metro koste net 50 eurocent. En je bent 20 minuten onderweg.

De tuin ligt er nog winters bij maar daar komt de komende weken verandering in. Zijn we jammer genoeg weer terug. Maar niet getreurd, we komen hier nog vaak genoeg.

Terug naar Bagou en het winkelcentrum in. Eerst lekker eten en dan naar huis. Hua ging met de bus Happy halen an wij richting huis. Op het pleintje wilde draakje nog even spelen tot ze snel naar binnen moest, ze moest nl poepen 😀.

Happy haar naam is Gaoxing maar dit betekent letterlijk in het Engels ook Happy. Draakje heet gaohan maar heeft geen betekenis. Ik noem haar draakje omdat ze is geboren onder de dierenriem draak. Maar we hebben haar ook een westerse naam gegeven want die wilde zij ook en die is Amanda geworden.

Dus vanaf maandag gaan wij ons eigen programma weer afwerken. Te beginnen met het spoorweg museum.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s