Nog één dag

Morgenavond is het zover, dan gaan we naar het vliegveld en vliegen we terug over Zürich naar Nederland. Vandaag dus de laatste boodschappen gedaan. Vanmorgen eerst naar de bookstore, we hebben weer een paar boeken over porselein en schetsen. Hierna nog een stukje wandelen door de hutons en weer met de metro terug naar ons winkelcentrum.

Hier hebben we even lekker zitten eten. Green Tea restaurant heet deze en is bijzonder smakelijk. Het brood is zoet brood gebakken en de inhoud in blokjes gesneden met een vanille ijsbolletje er bovenop. Hiervan blijf je smullen.

Na het eten de kelder in naar de supermarkt. Hier wat snoep en ingrediënten voor eten thuis ingekocht samen met wat snoep. Verder nog wat spulletjes en zwaar bepakt naar huis.

Hui begint vanavond al met de koffers inpakken, morgen gaan we nergens meer naartoe. Het zit er dus op. Ik zeg niet voor dit jaar want we hebben een jaar visum en Hui wil in oktober november nog een cursus doen waarvan we samen nog een week of twee achter willen plakken. En dat is in Chengdu dus een bezoek aan de pandas zit er dan zeker in. En kijken of we de foodranger kunnen vinden😀.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s