De laats dag en terug

Dinsdag heb ik geprobeerd wat voorruit te slapen want het zou een lange nacht en dag worden. Hui heeft overdag nog snel even wat gehaald en de koffers zeker nog tien keer opnieuw gepakt om op het juiste gewicht te komen, en dat viel niet mee. Uiteindelijk de koffers op 23 kilo gekregen en twee losse boodschap tassen als handbagage. Om 23:00 uur was het dan zover. De chauffeur van mijn zwager bracht ons naar het vliegveld.. we moesten wel vroeg weg omdat de kinderen anders wakker zouden worden en dat is voor onze toekomstige danseres niet goed. Dus rond 00:30 uur stonden we op het vliegveld.

Er zijn daar tentjes waar je kunt eten en drinken. Hier hebben we zitten wachten met koffie tot we konden inchecken. Toen de koffers weg waren eerst wat eten.

Op ons gemak nar de gate gewandeld, daar kom je eerst de immigratie dienst tegen. Hier onze uitreis kaart ingeleverd en door naar de security check. Daar had ik wat meer werk, zelfs mijn treintjes werden gecontroleerd. Maar uiteindelijk ook hier doorheen. Toen naar de gate.

Aan boord bleek het toestel niet helemaal vol te zitten dus hadden we vier stoelen voor ons tweetjes. En voor we het wisten waren we onderweg.

In Zürich hadden we bijna twee uur om over te stappen. Omdat Zwitserland ook een sjengen land is hier door de immigratie dienst en door naar de gate. Hier zat het vliegtuig stamp vol.

Na een vlotte start vlogen we in anderhalf uur naar schiphol. Slecht weer dus was niet veel te zien. Maar uiteindelijk stonden we weer op Nederlandse bodem.

We hadden best snel onze koffers, heb wel eens anders meegemaakt. Buiten even wachten op Peter die ons op kwam halen en met de gebruikelijke files stonden we weer voor onze deur.

Nu was de koelkast zo goed als leeg dus Hui de koffers uitpakken en onder de douche. Ik ‘even’ boodschappen doen. Mooi niet. De accu was dus leeg na bijna 7 weken stilstand. De buurman, een oud rws’er, bood uitkomst en snorde het motortje weer als van ouds. Wel even wat kilometers gemaakt om wat stroom op te laden. Daarna de boodschappen gedaan.

Straks lekker douchen en vroeg naar bed. Morgenochtend vroeg loopt de wekker weer af.

Nu is het echt over. Tijd om de foto’s uit te zoeken en online te zetten. Oktober of november gaan we het nog eens proberen, maar dan heel ergens anders.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s