Wereld(se) reizen kaart

Mijn eerste grote reis naar het buitenland was met pasen 1975 naar Zwitserland, Kandersteg. Een nieuwe wereld ging voor mij open, bergen sneeuw en heeeeeeel veel sneeuw. Dit avontuur beleefde ik met mijn klas van de 4e Technische school te Loosduinen. Nu vele jaren later heb ik intussen al heel wat afgereisd maar vooral naar China. Vanaf 2009 met de komst van Hui in mijn leven proberen wij ieder jaar wel ergens naartoe te gaan. Binnen of buiten Europa, dat maakt ons niet uit als we maar veel kunnen zien en de cultuur kunnen snuiven.

Ook hebben we nog een bucketlist van plaatsen waar wij nog graag naartoe willen. Dus plannen genoeg en vele reizen in het vooruitzicht.

Om eens in kaart te brengen waar wij, en voor 2009 ik alleen, allemaal geweest ben, een wereld(se) kaart gemaakt. Deze is te benaderen als je op het kaartje klikt.

Het is nog niet compleet dus zal de komende tijd nog wel even groeien. Onze bucketlist is aangegeven met een vraagteken. Dus we gaan in de toekomst nog zeker veel reizen en natuurlijk houden wij onze avonturen bij via deze blog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s