Chengdu here we come

De kogel is door de kerk en hebben alweer geboekt. Oktober vertrekken we en november weer terug. Dit keer gaan we een geheel andere kant op, naar Chengdu. Natuurlijk voor het lekkere eten want daar staat deze streek om bekend, maar vooral voor de Panda’s. Jawel, we gaan naar deze schattige beertjes toe.

Via één van mijn nieuwe vrienden van de modelspoorclub Beijing weet ik dat hier ook twee modeltrein winkels zijn, dus een bezoek en misschien wel een treintje staat zeker op het programma. Verder zien we wel wat hier te beleven is. So stay tuned!

little-giant-panda-sichuan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s