Schiphol – Chengdu

Met de tram en de trein naar Schiphol ging allemaal goed. Op Schiphol kregen we kaartjes op Standby. Meestal houdt dit een upgrade in. In dit geval een stoel met veel beenruimte en helemaal vooraan. De vlucht verliep volgens schema.

Na aankomst in Chengdu opzoek naar de metro. Net zoals in andere steden is het openbaar vervoer hier perfect. Twee keer ondergronds overstappen en een klein stukje lopen tot ons hotel.

Het hotel, hmm. Kosten nog geen 20 euro. Handdoeken en beddengoed is schoon, maar er zijn op de muren een paar moorden gepleegd. We blijven hier twee dagen en gaan dan naar een ander hotel die weliswaar goedkoper is maar de recenties veel beter zijn.

Even lekker douchen en dan in de buurt een restaurantje zoeken. Morgen de spullen voor de familie op de post doen, en de buurt verkennen, maar ook opzoek naar treinkaartjes voor de rijs naar Xi’an. De pandabeertjes komen als we terug komen uit Xi’an.

VPN werkt nog niet goed. Denk dat de poorten op de hotelrouter dicht staan 😳. Maar we zijn er.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s