Hollands weertje

Goed geslapen, en dat wil wat zeggen op een hard bed. Wandelen naar het oude centrum, nu de andere steeg. Miezerig weer wat later om zou slaan naar gewoon regen. Onderweg snoep gekocht, konijn in dit geval. Nou ik kan best heet eten, maar dit is zo heet daar moet ik echt aan wennen. Hierna maar lemon limonade gedronken om te blussen.

Vervolgens met de taxi naar het museum. Hier weer prachtige stukken van porcelijnen, brons en caligrafi gezien.

Toen we buiten kwamen regende het dus behoorlijk, maar de temperatuur ligt rond de 17 graden. Met de taxi naar huis en wat bier en water gehaald. Nu zitten we te knabbelen, Hui aan haar opgeknipt gans en ik mijn varkens neus afgeblust met bier 🥵

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s