Kleine aanvulling

Omdat het zo regende zijn we vanuit het museum naar het hotel gereden en daar lekker uitrusten. Maar mijn haar bevalt Hui niet en waren al sinds onze aankomst opzoek naar een kapper.

Als eerst maar gegeten en door de regen niet in het restaurant waar we wilden. Dit is nog een aardig stukje lopen en daar hadden we geen zin in. Het noodle restaurant van gisteren was ons zeer good bevallen dus nog een keer voor wat andere gerechten. En wat blijkt nu, dit is een van de beste noodle restaurants in Chengdu. Vandaag hadden we noodles die pittig waren maar ook zoet. Dit is in onze score totaal op 9,5 uitgekomen op de food ranger schaal🤣

Hierna gevraagd in het restaurant waar hier een kapper zit. Nou dat was vlakbij en blijkt de enige in deze regio. Hij zit er al 30 jaar en is van de old-school. Er hebben moderne kappers geprobeert daar te settelen maar die redden het niet. En hij heeft ons perfect geknipt. En nee geen foto’s van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s