Het verkeer in Chengdu

In 2008 en 2009 als je in Yanji of Beijing over stak was je je leven niet zeker. Dit is nu veel beter. Te hard rijden of voetgangers op oversteekpad niet voor laten gaan leveren stevige boetes op. Echter hier zijn ze nog niet zo ver. Taxi scheuren met zeker 80 km over de weg, op het oversteekpad rijden ze over je tenen heen. Dus hier moet je weer een kruisje slaan als je gaat oversteken.

Zal in de nabije toekomst hier ook gaan veranderen want de Chinese overheid wil dat iedereen zich netjes gaat gedragen. Oja spugen op straat doen ze hier ook nog steeds, de roggels vliegen om je oren 😂

Vanmiddag ook nog in een park geweest. Stond in de top 10 van must see. Maar bij ons komt hij in de down 10. Zonde tijd en geld. Ja koste ook nog eens 50 rmb om binnen te komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s