Rustdag, nou ja rust?

Na een slopende dag lekker uitgeslapen. Spullen pakken en ontbijten. Ontbijt was bumplings, twee smaken. Ik varken en Hui rund met vreemde kruiden. Na het ontbijt de metro in richting noord. Na een klein halfuurtje naar boven en met de bus. Hiermee reden we een uur over gammele wegen ivm de aanleg van de metro. Hier hebben we wat rond gebanjerd en winkeltjes gekeken. Met de bus is toch al een hele onderneming metro kan ik nog volgen omdat het ook in het Engels staat, maar bij de bushaltes raak je mij echt kwijt.

Na ongeveer 4 uurtjes de bus en metro teruggepakt, al ging het met de bus niet goed. We waren de halte vergeten. Dus overstappen op een andere bus en dan weer de metro in.

Toen we metro uitkwamen was het inmiddels weer tijd om te eten. In hé het streekgerecht genomen maar dan x2. Dit zijn een soort pitabroodje maar dan van een soort bladerdeeg, maar dan ook weer niet. Tja een beetje moeilijk uit te leggen. De vulling heb je in twee soorten varkensvlees. 1 niet vet, hier druipt het vet alleen langs je vingers. 2 vet, hier druipt het niet alleen langs je vingers maar ook langs je mond. Maar is super lekker. En Hui had een kom noodles en een satetje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s