Toch maar wat doen

In de middag waren we wat onrustig, dus besloten we met bus 25 naar het eindpunt te rijden en daar met een ander terug. Op het moment dat we instapten begon het ligt te regenen. Lijn 25 zijn dubbeldekkers dus boven voorin lekker alles kunnen zien, en dat voor 2 yuan, zeg maar 0,25 euro.Aan het eindpunt met buslijn 6, een elektrische bus, weer naar het eindpunt. Hier staat een paar honderdjaar oude toren waar we binnenkort een bezoek aan gaan brengen. Ook zijn hier touristische straatjes met allerlei nep spulletjes en eten. Wij zijn al gewaarschuwd daar niet te eten omdat het daar niet lekker is.Met de metro lijn 4 weer richting huis en daar een restaurant zoeken. Nou die hebben we gevonden, een moslim restaurant, maar die zijn hier heel anders dan bij ons. Hier hebben we lamsvlees met paprika besteld en na mijn eerste hap vierden mijn smaakpapillen een feestje. Dit was zo lekker. Morgen gaan we hier weer eten en dan bestellen we een ander gerecht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s