Droog en 19 graden

Tja als het droog is en ook nog een aangenaam temperatuur, dan ga je buiten dingen doen. We zijn de stadsmuur opgeklommen en boven fietsen gehuurd. Deze waren niet zo best maar ach, beter dan lopen. Wel een leuke belevenis om daar over te fietsen. Lopen kan ook maar dan moet je wel een dagje uittrekken. Ook is het mogelijk om met een open elektrische busje te gaan. Maar deze stoppen nergens dus niet leuk. Je huurt de fiets voor 3 uur. Wij hebben het rondje gedaan in 2 uur en 40 minuten.Onderweg kwamen we ook nog een tibetaanse klooster tegen. Was nog behoorlijk groot. Het dak, tja of het echt is weet ik niet.

Nadat we rond waren eerst wat te drinken gehaald en vervolgens langs de antiek / rommelmarkt gelopen. Kijken of we nog iets voor de inrichting konden vinden, hebben we ook maar het verschepen is nog even een dingetje. Na de antiek markt de vreetmarkt opgegaan en lekker streek snoep en dingetjes gekocht. Met hoeven we straks niet meer te eten 😜

Vanovond gaan we niet meer weg, wachten nog op de post. Maar morgenavond gaan we zeker terug naar de vreetmarkt, we hebben daar zoveel lekkere dingen uit deze streek gezien, die willen en moeten we gewoon proberen. En nee we komen niet aan, we vallen juist af 🤣

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s