Rustdag, ja ja

We hadden afgesproken vandaag een rustdag te houden, vanmorgen en vanmiddag aardig gelukt. We hadden bij de receptie gelezen dat vanavond een fonteinshow met licht en muziek zou zijn in het nieuwe centrum, dus wij met metro 4 ernaartoe. Toen we bovengronds kwamen Hui op haar kaart kijken. Maar zoals altijd, vrouwen en kaartlezen gaat niet goed. Volg het pijltje en dat met vaste kaart op scherm loop je nooit goed. Maar we kwamen wel over een mooi stuk…… 2 keer 🤣.

Na het rondje vertelde ik dat ze haar kaarten moest laten draaien in de looprichting. Duurde even voor ze het begreep. Uiteindelijk waren we al drie keer langs de plek gelopen te zijn. Maar helaas de fontijn werd gerenoveerd sinds 2 weken en zou nog een paar maanden duren. Geen show dus. Maar al die lichtjes wekte onze aandacht dus zijn we dit hele gebied maar uitgelopen, ca 5 kilometer slenteren. Maar wel gaaf.

Aan het einde van het gebied nog staan kijken en luisteren naar een live concert. Klonk goed dus maar even blijven plakken. Op mijn kaarten maar gekeken voor de metro, was nog even een flink stukje lopen, maar kwamen wel mooi verlichte gebouwen tegen. Uiteindelijk weer met de metro lijn 4 naar het hotel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s