Op de helft

We zitten met onze vakantie op de helft. Echter de plannen zijn door voorziene omstandigheden wat gewijzigd. Zo ongeveer nu zouden we naar Chongqing gaan. Deze stad staat vooral bekend om zijn metro door een flat waar ook nog eens een halte is.

Maar zoals altijd met vakanties die we maar gedeeltelijk vast leggen gooien we het roer even om. We blijven tot volgende week in Xi’an. Daarna gaan we voor de laatste week terug naar Chengdu. Ook PA en Ma komen niet over, dit gaan we later gezamenlijk nog wel een keertje doen. In ieder geval is mijn knuffel vriendje of vriendinnetje er wel blij mee………Geloof ik.

Morgen staat het streekmuseum op het programma, kaarten hebben we via internet besteld. Hellaas kun je die niet los aan de balie kopen. Ben benieuwd wat voor moois we morgen te zien krijgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s