Avondwandeling

Na het dagdeel op het hotel wat uitgerust, nouja daar kwam ook niet veel van want we moesten even terug naar de bank. Maar ook daar waren we weer snel klaar en nu waren de problemen tenminste opgelost. Hierna verder rusten op de hotelkamer en toen naar ons favoriete restaurant. Natuurlijk heerlijk zitten eten en voor de tweedekeer deze vakantie een biertje.

Na het eten gewandeld in het donker naar onze vreetmarkt. Nouja donker, de reclames geven zoveel licht dat het wel dag lijkt.

Op de vreetmarkt nog wat lekkere koekjes ed gekocht. En even langs de pepermaler om gedroogde gemalen peper te halen. Hier hebben ze verschillende soorten en bij binnenkomst in de winkel ruikt het heerlijk. Maar we kunnen alleen de gedroogde meenemen jammer genoeg.

Verder gewandeld en toen vonden we het wel genoeg. Op de terugweg naar het hotel nog even een bekertje yogurt naar binnen gewerkt. En nu verhaaltje en lekker snoepen 😋

Morgen gaan we nog wel opstap maar we doen het even rustig aan. Dinsdag nog even wat afronden en woensdag naar Chengdu. Daar hebben we nog een klein programmatje wat we moeten afwerken, maar merendeel is voorbereiden op de terugreis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s