Dingdong en bong

Vandaag zonnig mooi weer. Smog is weg dus buitenactiviteit. Via een ontbijtje en de bank naar de beltoren. Alles op loopafstand, dus goed te doen. Beltoren is niet veel te zien behalve boven. Leuk is ook dat je op het balkon rond kan lopen. Aangezien de beltoren in het hart binnen de stadsmuur staat, kun je in het noord, Oost, zuid en West de poorten zien.Na de beltoren naar de drumtoren. Deze staat een paar honderd meter verderop. Hier waren we net optijd binnen om nog een concert te beluisteren. Erg mooi.

In het gebouw is een expositie over het onstaan van de drum. Van steen via klij naar houten drums in allerlij variaties. Leuk om het ontstaan ook in het echt te zien.

Als je bij de torens staat, foto’s maken lukt moeilijk maar op de toren kun je mooie foto’s van de ander maken. Maar daar moeten jullie nog even op wachten.

Na de drumtoren de touristen vreetsteeg in gelopen. En jawel, ze hadden gelijk. Alles is hier een stuk duurder dan in onze vreetsteeg. Dan weet ik ook zeker dat de smaak in de onze ook beter is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s