Bye bye Xi’an

Het deel in Xi’an zit er bijna op. Koffers gepakt en weer herpakt, maar alles zit er in. Morgen vroeg eruit, ontbijt en met metro 4 naar het treinstation. Als alles goed gaat staan we dan vier en een half uur later in Chengdu.

We hebben het zelfde hotel gereserveerd als de tweede in Chengdu. De eerste vonden we niet erg schoon en de tweede was ons goed bevallen. In Xi’an hebben we van het begin tot nu in een hostel gezeten die ons uitermate goed is bevallen. Schoon, netjes en nog goedkoop ook. Wat wil je nog meer. Deze gaan we in de toekomst weer nemen. We hebben dan ook een zeer goede recentie achtergelaten.

Voor nu is het hier klaar, iets anders gelopen dan gepland, maar we komen hier zeker vaker 😋 al was het alleen maar om het eten 🤣. Voor nu op naar Chengdu…….hmm dat rijmt 😏.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s