Terug in Chengdu

Vanmorgen vroeg uit de veren, laatste restje inpakken en uitchecken. Laatste wandeling naar metro 4 en door naar het treinstation. Toen we de kaartjes hadden een ontbijtje van koffie en een croissant met echte boter, een heerlijke plak ham en een smakelijke plak kaas.

Tegen 10:30 naar de trein gate. Snel en efficiënt zoals ze dat alleen maar hier kunnen zaten we snel in onze stoel. 1e klas zit gewoon lekker als 2e klas, daar waren we een paar jaar geleden achter gekomen en voor die paar euro meer hoef je het niet te laten.

Na 4,5 uur kwamen we aan in Chengdu en snel met de taxi naar ons hotel.

Even bijkomen en naar het restaurant in de buurt. Was goed maar we hadden beter verwacht. Na het eten nog een wandeling gemaakt en natuurlijk snoep gekocht, heerlijke streek koekjes. Dus wij komen de avond zeker door 🤣. Morgen zien we wel verder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s