Wat een dag afsluiting

Vandaag was al een dag met verrassingen, maar die ging in de avond nog even door. De gehele vakantie hadden we afgesproken om simpel en lekker te eten. Voor zondag de laatse dag zouden we wat luxer gaan eten, maar dat is nu eigenlijk vanavond gebeurd.

Hui wil al een tijdje vis en hotpot eten. Hotpot is lekker maar vis van hier is zoetwatervis wat ik niet bepaald lekker vindt. Maar in de vroege avond tijdens on wandelingetje zagen we een fish hot pot restaurant waar het behoorlijk druk was op de vroege avond. En dat is dus meestal een goed teken. Besloten om daar toch maar te gaan eten. Vis voor Hui en rund voor mij.

Nu heb ik in China redelijk veel hotpot gegeten, maar omg zoals dit heb ik nog nooit gegeten. Dit was gewoon goddelijk lekker. Nog nooit heb ik zo lekker hotpot gegeten.

In het midden zat tomaten soep. Ook die was zo voortreffelijk en heb nog nooit zulk lekkere tomatensoep gegeten. Op de schaal van de food ranger is dit een 10 in goed geschreven.

Ben je ooit hier in Chengdu, ga echt hier hotpot eten, hier ga je echt geen spijt van krijgen. We kijken nu tv op bed en hebben het er nog over, zo lekker is het. Ja, was wel boven ons dagelijks budget maar hé je leeft maar één keer. Dus volgendjaar eten wij hier weer 🤣.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s