Wat een modeltrein winkel allemaal teweeg kan brengen

Beetje uitgeslapen en een ontbijtje in een restaurantje in de omgeving. Plan was de modeltrein winkel. Met de taxi er naar toe maar zette ons op een punt uit en vertelde dat we hier maar even rond moesten kijken en de winkel vanzelf zouden vinden. Begon gelijk bij het uitstappen, mijn wagentjes.

Dit bleek een industrie gebied te zijn geweest. Is niet afgebroken maar hebben er een publieks trekker van gemaakt. Veel leuke winkels en lekkere restaurants. Maar ook muziekzalen, expo zalen en filmhuis. Maar zijn nog steeds bezig op te bouwen.

Leuke is ook dat alle machines die hier gebruikt zijn buiten in het gehele gebied te vinden zijn.

Maar ook producten die gemaakt werden staan hier. Kortom dit was een komplete verrassing voor ons en hadden dit niet verwacht.

Maar we gingen voor model treintjes en vonden ook nog een echte 🤣. Maar toen liepen we lang een soort schietcentrum. Tja kon het niet laten.

Hier hadden ze echte wapens als de glock en de m16 omgebouwd tot airsoft. Mochten ook nog even kijken op hun schietbaan.

Dit was opgezet als parcours voor airsoft maar wel leuk. Uiteindelijk stonden we praten met een parcour schutter die met vuurwapens dit doet. De klik was er snel en vond het gaaf dat ik met historische wapens schoot. Beloofd volgende kuur een batch van Okk mee te nemen, ze hadden al batches van de Duitse en Russische clubs hangen. Maar toen naar de modeltreinen.

De collega schutter bracht ons want hij kende deze winkel en eigenaar. Tja toen blever er twee treintjes aan mijn handen kleven.

Prijzen waren netjes dus mocht er twee, maar heb ook nog een dummy voor mijn 2020 wedstrijd diorama.

Maar ben voorlopig weer verwend door mijn meisje en moet nu iets voor de vitrine gaan bedenken, zowel voor de telraampjes als de treinen.

Terug in het hotel snoepen tot we gaan eten. Op de terugweg nog wat fruit gekocht voor de nodige vitaminen 😁.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s