De NR. 1 op de lijst to do in Chengdu

Op plaats 1 van de dingen die we wilden doen in Chengdu hebben we vandaag doorgestreept. De pandabeer. Vroeg op na een kl#te nacht. Ontbijt simpel en wachten op de gisteravond bestelde taxi. Na een ritje van drie kwartier stonden we voor de ingang.

Als eerste naar de achterzijde van het park voor de ukkies. Hier smelt je weg bij het aanzien van dit jonge grut.

Vervolgens naar de tiener. Deze zijn echte deugnieten en stoeien is hun favoriete hobby wat ook soms tot hilarische situaties uit draait.

Vervolgens nog een wandeling naar de volwassen panda’s. Ook hier zijn ze nog speels maar eten meer dan spelen.

Ook zijn we nog bij de rode panda’s op bezoek geweest. Ook hier waren ze lekker aan het eten of luieren. Hier loop je er tussendoor en kun je ze evt aaien, niet doen want het blijven wilde dieren.

Met de bus weer naar de stad, uitgestapt in een nog on verkend gebied. Nadat deze in kaart gebracht was even heerlijk gegeten en toen naar een tempel. Hier was de intree 50 rmb pp. Nu hebben we de ervaring dat als je veel moet betalen er geen zak aan is, dus doorgelopen. Toen een huton gebied in met allerlei winkels en eet tentjes. Hui snoep gekocht en pepers uit dit gebied. Dus de voorraden zijn weer aangevuld.

Met de taxi terug naar het hotel. Nu liggen we afgestoffeerd uit te rusten. Morgen nog even een paar dingetjes kopen en voor de rest houden we het voor gezien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s