De laatste loodjes

Morgen is het koffers pakken dus als we nog iets mee willen nemen moest dat vandaag gekocht worden. Dus naar de super. Hui wil al een tijdje een elektrische pan met deksel. Gevonden in de tweede super. Was het laatste exemplaar dus flink afdingen. Nog wat ingrediënten om lekker te koken en tussen de middag lekker gegeten.

Terug in het hotel lekker op bed TV films gekeken. Toen het weer etenstijd was een goed restaurant uitgezocht, en reken maar dat die goed was. Morgen koffers pakken en kijken of alles er in past. Overgewicht zullen we niet hebben, alleen het volume.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s