Toch nog even wandelen

Hui heeft nog geen zin om de koffers te pakken dus maar gaan wandelen. Komen we op een antiek / rommelmarkt terecht. Veel leuke dingetjes maar beperkte ruimte en gewicht. Ook wel weer leuke ideeën opgedaan. Maar wat we niet konden laten liggen was dit rode boekje van Mao.

Het boekje is aan de binnenkant gedateerd. 1969 is deze dus door iemand gekregen of gekocht. Dit moeten we nog even uitvinden.

Einde van het boekje zitten pagina’s waar aantekeningen op gemaakt kunnen worden. De teksten die er staan geschreven gaan we ook nog uit puzzelen. Één ding is zeker, het is een mooi handschrift. Nu nog benieuwd naar wat er geschreven staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s