Weer thuis

Na het ontbijt de laatste spulletjes in de koffer en de kamer gecontroleerd. Wachten tot 10:30 uur om vervolgens uit te checken. Een telefoon daar is toch erg makkelijk. Met de taxi app een taxi besteld. Dit duurde 10 minuten. Die app hadden we eerder moeten hebben. Hij geeft automatisch je locatie door en je geeft je bestemming op. Als een chauffeur jouw ritaanvraag accepteert, moet hij hem ook rijden. Maar als klant kun je de rit wel cancelen. Mooie is ook dat je kunt zien waar hij is en hoelang het nog duurt. Werkt perfect.

Op het vliegveld moesten we nog even wachten met inchecken. Onze angst was het gewicht, we konden nergens wegen. Maar uiteindelijk bleek het 19 en 18 kilo te zijn.

Vliegtuig zat vol dus niet languit slapen net als vorige keer. Maar niet getreurd, de 787 9 zit behoorlijk ruim.

Lekker films kijken en de vlucht volgen. Uiteindelijk na ruim 10 uur vliegen kwamen we op Schiphol.

Snel onze koffers dus lekker optijd bij de trein. Na een rit van bijna een uur stonden we te wachten op de tram. Na een klein stukje lopen waren we om 21:50 uur thuis. Morgen pakken we de koffers wel uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s