Eerste helft 2021 nog steeds wat een jaar

Covid-19 is en blijft onze plannen in de war schoppen. China zit er voorlopig nog even niet in, we hopen dat 2022 ons meer zal brengen. Voorlopig medio juli lopen de cijfers met besmettingen hard omhoog.

Het is jammer dat we niet de gelegenheid krijgen alles in China voor te bereiden. Maar geeft ook perspectieven door te sparen en in 2023, als ik dan met pensioen ben, het leuker en mooier te maken. Dus nieuwe kansen liggen wel in het verschiet. Als het maar met de familie in China goed gaat. Gelukkig kunnen we goed contact houden via wechat.

Dus onze hoop is nu gevestigd op 2023.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s