Pensioen en dan?

Nog minder dan anderhalf jaar mag ik nog werken, dan is de tijd gekomen om van de collega’s afscheid te nemen. Met een heerlijk gevoel zal ik dan de deuren achter mij sluiten en de fase van werken in mijn leven afsluiten.

Vele collega’s en vrienden vragen dan ook regelmatig wat ik dan gaat doen. Natuurlijk zoveel en zo langmogelijk naar China, naar onze familie en vrienden aldaar. Maar ook wordt mij regelmatig gevraagd wat ik daar dan met mijn vrijetijd ga doen. Gekscherend heb ik ooit verteld “dan gaan we een Hollands eethuisje in China beginnen”. Ook ooit om ze gek te krijgen/maken al eens een website voor ons eethuisje opgezet. Deze sloeg toen goed aan en we hebben daar toen vreselijk over gelachen.

Maar de laatste tijd krijgen we die vragen weer, en een hoop weten niet dat ik dit ooit eens gemaakt had, dus voor die nieuwe groep het maar eens opgepoetst om te kijken hoe hun reactie is.

Maar hoe ziet die website er dan uit zullen de meeste vragen. Wel, hier is het Hollands eethuisje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s