Helaas, dit jaar weer niet naar China

Helaas ja, dit jaar weer geen China, maar eind volgend jaar hopen we dan wel echt te gaan. Door de pandemie en alle ellende momenteel kunnen we nog steeds niet naar China. Maar we hebben goede hoop dat het eind 2023 toch echt gaat lukken.

Inmiddels zitten we ook niet stil en bereiden ons voor op de videoblogs die we gaan maken op een apart kanaal. Deze worden gemaakt met voice-over zodat we in Nederlands, Engels ondertiteld, en Chinees kunnen maken. Verspreiding gaat in Nederland via YouTube en in China via een Chinese YouTube.

Ook zoeken we plekken op die we graag willen bezoeken en natuurlijk ook het lekkere eten uit de streek te nuttigen. Hiervoor bekijken we twee YouTube kanalen. Kijk ook maar eens, want het eten wat voorbij komt is super lekker.

Onze favorieten zijn toch wel Chinese Food Tour en de Food Ranger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s