Treinkaartjes halen

Vandaag stond in het teken van de treinkaartjes en we moesten nog wat regelen. Eerst de kaartjes. Op zich niet moeilijk en maar één keer overstappen. Behalve als je met Hui reist. Vroeg nog bij het overstappen of we goed stonden, maar na 5 haltes kwam ze tot de ontdekking dat we verkeerd om gingen. Dus op een andere lijn overstappen en na een paar haltes nog eens. Maar toen waren we eindelijk bij het station. Kaartjes halen ging ook niet helemaal goed maar ookgelukt. Voor Hui blijkt het moeilijk te zijn het verschil tussen T en F.

Nu naar het zuidwesten van Beijing, het station is z’n beetje in het centrum. Dus weer onder de grond. Ook niet helemaal volgens plan dus laatste stukje met bus 470. En jawel deze lijn heeft de elektrische bus. Viel mij trouwens op dat heel veel stadsbussen al elektrisch zijn.

Toen we klaar waren nog even lekker gegeten en toen weer terug naar huis. Nu we wisten welke lijnen waren we zo thuis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s