Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding

Chengdu Research Base van het fokken van reuzenpanda’s
De Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding (of simpelweg Chengdu Panda Base) is een non-profit onderzoeks- en kweekfaciliteit voor reuzenpanda’s en andere zeldzame dieren. Het is gevestigd in Chengdu, Sichuan, China. Ook weer een filmpje uit eigen middelen en op ons YouTube kanaal.

En laten wij nu in 2011 hier geweest zijn. Bij de kleuters smelt je direct, en de pubers maken je aan het lachen. Ben je in Chengdu, trek er dan een dagje voor uit, het is de moeite waard. En ga dan wel zo vroeg mogelijk als het park open gaat en loop dan direct door naar achteren. Hier zitten de de baby’s en is altijd behoorlijk druk. Ga je in de zomer, neem voldoende drinken mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s