The Plough Department of Song Dynasty

De afdeling Plough (Big Dipper) is een speciale onderzoeksinstelling die werkt voor de keizer van de Noordelijke Song-dynastie. Tai Sui en zijn partners werken samen om vreemde gevallen op te lossen en het kwaad te straffen. Door een reeks zaken kwam Tai Sui erachter dat er een verborgen samenzwering achter deze zaken zat, en dat deze verband hield met zijn onbekende verleden.

Een comedy die je aan het lachen maakt maar toch ook best spannend is. Dit is de serie waar wij momenteel naar kijken. Hebben nog een flink aantal te gaan, we zitten net aan het begin van de serie, maar bevalt ons nu al.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s