Geocaching

Sinds augustus 2004 doe ik aan Geocaching.  Met een kleine tussenpauze van een paar jaar heb ik het in 2020 weer goed opgepakt. Eerst als trainingsrondjes tijdens het thuiswerken en sinds begin 2021 als fysiotraining na corona. Maar veel mensen vragen wel eens “Wat is geocachen”? Ik zeg dan altijd maar schat zoeken voor grote kinderen.

Maar wat uitleg over geocaching kan geen kwaad, en misschien krijg je na het lezen ook zin om hieraan mee te doen.

Wat ook leuk is om eens met een wandeltocht mee te lopen. Nu heb ik in 2007, Californië USA, een paar wandeltochten gemaakt met de camera. Dit is uiteindelijk een leuk filmpje geworden. Dus loop je mee?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s