Three-Body Problem

“Three-Body Problem” In 2007 waren er abnormale verstoringen in de basiswetenschap van de aarde, en de wetenschappelijke gemeenschap raakte in paniek. Een wetenschapper die op bizarre wijze zelfmoord pleegt, een aftelling die bijna wonderbaarlijk is, een wetenschappelijke grens die in het geheim handelt, en het mysterieuze “Three-Body”-spel… Nanometerwetenschapper Wang Miao werd door politieagent naar het Joint Operations Center gebracht Shi Qiang, en sloop de organisatie “Scientific Frontier” binnen om te helpen. Tijdens het onderzoek kwamen Wang Miao en Shi Qiang in contact met een organisatie genaamd ETO, en ontdekten dat het geheim van het spel “Three-Body Problem” is dat twee beschavingen vechten wanhopig met elkaar om te overleven. Met hard werken hebben Wang Miao, Shi Qiang en anderen hun overtuigingen versterkt, hoop nieuw leven ingeblazen en iedereen ertoe gebracht zich voor te bereiden om samen de komende menselijke crisis het hoofd te bieden.

Met: Zhang Luyi, Yu Hewei, Chen Jin, Wang Ziwen, Lin Yongjian, Li Xiaoran

Dit is momenteel de serie waar wij naar kijken.
The Three-Body Problem is een sciencefictionroman geschreven door de Chinese schrijver Liu Cixin. De titel verwijst naar het drielichamenprobleem in de orbitale mechanica. Het is de eerste roman van de Remembrance of Earth’s Past-trilogie, maar de hele serie wordt vaak Three-Body genoemd.

De serie is nog niet compleet geüpload, maar elke week komt er wel een aflevering bij. Wij hebben hier het boek, deel 1, in de originele Chinese uitvoering liggen, maar ook inmiddels deel 2 hebben wij in het bezit. Nu maar hopen dat deel 2 niet te lang op zich laat wachten.
Oja, hij is Engels ondertiteld, dus niets houdt je tegen om deze prachtige serie te bekijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s